UPOZNAJTE SANJARE KOJI STOJE IZA SARAJEVSKE BAŠTE SNOVA

Elektronska scena u Sarajevu definitivno ne bi bila ista bez Garden of Dreams organizacije. Ovi sanjari, koji ne spavaju kako bi snove pretvorili u stvarnost, stvorili su organizaciju koja je sada kamen temeljac kulturnog pejzaža grada i simbol renesanse elektronske scene u Sarajevu. Zahvaljujući čitavom timu koji stoji iza Garden of Dreams, ono što je započelo kao platforma za promicanje elektronske glazbe u Sarajevu razvilo se u regionalni magnet za turizam i razvoj talenata, igrajući ključnu ulogu u promovisanju Sarajeva kao savršene destinacije za putovanja i ples.

Dok nas nekoliko dana dijeli od najvećeg do sada Garden of Dreams Festivala, začetnici bašte snova koja je postala simbol Sarajeva, su svojoj publici odlučili ispričati malo više o samom Festivalu i izvođačima, ideji koja ih pokreće, svom putovanju pretvaranja snova u realnost, legendarnoj prošloj godini u znaku Garden of Dreams i planovima za budućnost.  „Ideja je da uvijek Garden of Dreams raste, ideja je da svaki naš event bude bolji od prethodnog, da svaki Festival bude bolji od prethodnog, da sve što radimo bude bolje od onog što smo radili ranije. Nas pokreću snovi, od samog nastanka do dan danas, sve što smo uradili, uradili smo jer smo sanjali, željeli da imamo nešto što je po našoj mjeri u Sarajevu. Pogledamo naš YouTube kanal i vidimo da smo stvarno uradili čudo.“, poručili su organizatori, a šta su još rekli i koje su to evente najavili za 2024. godinu pogledajte na LINKU.

U SUSRET GARDEN OF DREAMS FESTIVALU 2024 

Od 2016. godine, Garden of Dreams je poznat po tome što organizuju nezaboravne događaje na jedinstvenim lokacijama u Sarajevu, dovodeći niz muzičkih mađioničara i pretvarajući ulice i historijska mjesta u plesne podije za hiljade ljudi koji dolaze iz svih dijelova svijeta. Uz trud i snove koji su utkani u ideju Garden of Dreams organizacije, Sarajevo je postalo novi epicentar elektronske muzike.

Ovogodišnje izdanje Festivala donosi još veću magiju i najbolji zvuk današnje elektronske muzike, spajajući globalne zvijezde sa lokalnim talentima na dvije unikatne lokacije u srcu grada. Uz impresivan lineup, koji uključuje zvijezde poput Mind Against, Reiner Zonneveld, Lehar i Rex The Dog, festival se pozicionirao kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja u regiji.

NAJVEĆA PRODUKCIJA DO SADA I ISKUSTVO IZ SNOVA 

Zabilježite datume od 7. do 9. juna, jer će šesto izdanje Festivala biti najveće do sada. Uz produkciju koja do sada nije viđena u Domu mladih, vrhunsku audio-vizuelnu opremu i svjetlosne efekte, vrhunski lineup, i festivalsko iskustvo kao iz snova od samog početka do kraja, ovaj trodnevni ples će biti nezaboravan. Organizacija ovogodišnjeg izdanja obećava da će nadmašiti sve do sada postavljene standarde. Sa srcem punim uzbuđenja organizatori poručuju da će ovogodišnji izvođači napraviti čaroliju kakva se može pronaći samo u sarajevskoj bašti snova.

USKORO RASPRODANE PRESALE DNEVNE ULAZNICE

O uzbuđenju koje raste pred početak Festivala, govori i činjenica da su Festivalske ulaznice već odavno rasprodane. Veoma mali broj PRESALE dnevnih ulaznica je i dalje u prodaji na www.kupikartu.ba po trenutnoj cijeni od 35 KM. 

Ne propustite priliku biti dio ovog kolektivnog sna. Kupite svoju kartu na vrijeme, spakujte cipele za ples i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva.

View this post on Instagram

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

GARDEN OF DREAMS BOX OFFICE BOOTH

Dio festivalskog doživljaja je i IQOS Caravan u kojem se nalazi Box Office Booth Festivala. U zajedničkoj organizaciji IQOS i Garden of Dreams, Caravan je postavljen ispred Doma mladih, jednoj od lokacija Festivala u centru grada. 

Na ovoj lokaciji je moguće kupiti ulaznice za sve evente Garden of Dreams Festivala, zamijeniti ulaznice za festivalske narukvice, nadopuniti cashless festivalske kartice, i kupiti IQOS proizvode te saznati kako do Revolt x IQOS TogetXer festivalskih merch komada. 

Informacije o radnom vremenu IQOS Caravana pronađite na profilu Garden of Dreams. 

View this post on Instagram

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

Pridružite nam se u snovima i #DreamOn!

Related posts